Cfare eshte GNU/Linux?

Nje sistem operativ apo shume me teper?

Zgjidh dhe Shkarko

Zgjidh distribucionin qe ben per ju dhe shkarkojeni nga serveri me i afert

Cfare eshte FOSS?

Prej 1984 levizja per software te lire ka ndryshuar rrenjesisht industrine.

Ne Shtepi

Distribucionet dhe aplikacionet e nevojshme per produktivitet ne jeten e perditshme

Ne Shkolle

Distribucionet dhe aplikacionet e bera enkas per nxenes dhe studente

Ne Pune

Qe nga produktiviteti ne zyra, pajisjet embedded, deri tek dhoma e serverave, Linux dhe FLOSS jane te kudo-ndodhur.